BOUTIQUE HOTEL 'T FRAEYHUIS

WELCOME

WELKOM IN BRUGGE

Welkom bij Boutique Hotel ‘t Fraeyhuis, een oase van rust en luxe gelegen in het prachtige Minnewaterpark, in het hart van het historische Brugge.

Ons hotel, gekenmerkt door zijn unieke karakter en smaakvolle inrichting, biedt de ideale uitvalsbasis om de charme van Brugge te verkennen. Op loopafstand van alle toeristische trekpleisters, kunt u genieten van onze prachtige tuin weg van de drukte van de stad. Voor het gemak van onze gasten hebben wij een parking aan het hotel, voor deze betalende service hoeft u geen reservering te maken.

Om de rust voor al onze gasten te garanderen kiezen wij er uitdrukkelijk voor om geen kinderen en huisdieren te ontvangen. Wij zijn een adults only 16+ hotel.

Onze kamers stralen charme en comfort uit, met voorzieningen zoals Wi-Fi, espresso machine, flatscreen TV, minibar, badkamer met inloopdouche en de exclusieve verzorgingsproducten van ‘Le Parfum de Nathalie’.

Ontspan na een dag vol ontdekkingen in onze tuin, waar u kunt genieten van een verfrissende cocktail of een goed glas wijn in ‘Bar Boutique’. Voor het diner nodigen we u uit om plaats te nemen in ons 'à la carte' restaurant ‘In The Mood – dinner in the park’.

Na een zalige nacht kunt u genieten van ons uitgebreid ontbijt met een glaasje champagne.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en u te laten genieten van onze gastvrijheid.

 

VMR Boutique Collection

Boutique hotel ‘’t Fraeyhuis’ maakt deel uit van VMR BOUTIQUE COLLECTION, een familie van charme-, boutique- en luxe accommodaties. Wie direct bij één van de logies van VMR BOUTIQUE COLLECTION boekt, doet dit steeds aan de beste voorwaarden. Een rechtstreekse online reservatie is steeds aan de laagste prijs én veilig. Boeken kan enkel via onze website, we nemen geen telefonische reservaties aan.

De prijzen zijn inclusief belastingen en exclusief citytax, onder voorbehoud van een wijziging van de wetgeving inzake BTW en/of citytax of de toevoeging van een nieuwe taks waaraan de levering van onze diensten zou worden onderworpen. Elke stijging van de taksen en belastingen zal onmiddellijk worden doorgevoerd in de prijzen.