FAQ

Kunnen wij onze reservatie wijzigen?

Tot 2 dagen voor de dag van aankomst kunt u steeds uw reservatie wijzigen of kosteloos annuleren. Indien u geboekt hebt via één van onze boekingpartners zoals Booking.com of Expedia, moet u hen steeds contacteren om wijzigingen door te geven. 

Kunnen we bij parkeren aan het hotel en moeten we deze reserveren? 

We hebben voldoende parkeerplaatsen aan het hotel voor onze gasten. U hoeft deze dus niet op voorhand te reserveren. Bij aankomst even aanmelden aan de receptie en dan opent een medewerker voor u de parking. Deze parking kost 25 euro per nacht en op de dag van vertrek kunt u de wagen nog laten staan na het uitchecken tot u effectief vertrekt. 

Kunnen we vroeger inchecken of onze bagage reeds afzetten? 

Inchecken is mogelijk vanaf 08.00 uur, maar de kamer is pas beschikbaar vanaf 15.00 uur. Als de kamer klaar is kunt u eerder inchecken. Tot de kamer beschikbaar is, kunt u de bagage bij de receptie stockeren. 

Kunnen we later uitchecken?

Helaas is het bij ons niet mogelijk om later uit te checken. Enkel door de vertrekkende gasten om 11u30 ten laatste te laten uitchecken is het mogelijk de kamers terug klaar te hebben voor de nieuwe gasten die om 15u00 kunnen inchecken in de kamer. 

Mogen we ons (klein) hondje meebrengen? 

Helaas zijn huisdieren niet toegelaten in ons hotel. 

Hebben jullie twee enkele bedden of kunnen we nog een bed bijplaatsen? 

Ons hotel is een romantisch Boutiquehotel en wij hebben dus heerlijke kingsize tweepersoonsbedden. Door de indeling van de kamers is het ook niet mogelijk om een extra bed in de kamer te plaatsen. 

Mogen we bij jullie verblijven met onze pasgeboren baby? 

Voor de rust in ons hotel kiezen wij ervoor om ons te profileren als een +16 adults-only hotel. Op die manier kunnen al onze gasten genieten van een rustig verblijf in het prachtige decor van het Minnewaterpark. 

Kunnen we bij jullie lunchen en dinneren?

Er is een à la carte restaurant ‘In The mood’ in het hotel waar u kunt lunchen en dineren op elke dag van de week. Wij hebben geen sluitingsdag, maar het is wel aangewezen steeds te reserveren op voorhand. U kunt ook genieten van een heerlijk drankje in onze bar ‘Bar Boutique’. Daar kunt u niet voor reserveren en is elke dag open tot 11:30pm.